Unieke geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes bestellen? Neem dan vooral een kijkje bij 2HUG Kids & Lifestyle. Geheel in de eigenzinnige stijl van onze handgemaakte producten hebben wij tegenwoordig namelijk ook unieke geboortekaartjes. Ze zijn ontworpen in samenwerking met A-Creation Vormgeving & Ontwerp.

Helemaal in onze eigen huisstijl heb je dan iets wat écht anders is dan de standaard geboortekaartjes uit de voorbeeldboeken die je bij drukkerijen ziet. Onze unieke geboortekaartjes hebben zoals je van ons kan verwachten een hoog knuffelgehalte: ze zijn lief, stoer, hip, vrolijk en helemaal van deze tijd.

Unieke geboortekaartjes ook met jouw speciale wensen

De kaartjes zijn in diverse variaties te krijgen en ook voor tweelingen hebben wij passend aanbod. Door ons ambachtelijk werk kunnen wij makkelijk en snel inspelen op nieuwe trends en kleuren. Ook bieden wij je de mogelijkheid bij onze unieke geboortekaartjes om speciale verzoeken van jouw kant door te voeren, zodat je kaartje helemaal aansluit bij jouw kleine spruit!

Het mooie van ons concept is dat het geboortekaartje helemaal is af te stemmen op de kind accessoires die je vindt in de webwinkel van 2HUG Kids & Lifestyle. Het kan dus in dezelfde lijn ontworpen worden als de collectie kussens, knuffels en schilderijtjes, die wij op zijn beurt ook nog eens helemaal op maat en in jouw stijl kunnen maken.

Bestel de geboortekaartjes online via onze website

De unieke geboortekaartjes kun je online bestellen via de website van 2HUG Kids & Lifestyle. Via het offerteformulier kun je je wensen aanvinken en eventuele opmerkingen toevoegen. Wij nemen na het ontvangst van het offerteformulier zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanvraag door te nemen en je eventuele vragen te beantwoorden. Zodra de bestelling definitief is, gaan wij voor je aan de slag.

Heb je specifieke wensen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 2HUG Kids & Lifestyle: 06 – 14 27 15 21 of info@2hug.nl

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond