Wat vindt jij van 2HUG?

Hallo Wat leuk dat je op deze pagina bent!
Wij zouden het heel fijn vinden als je een review wilt achterlaten naar aanleiding van jouw bestelling. Dit kan gaan over onze service in zijn algemeenheid, de kwaliteit van het artikel, hoe je ons gevonden hebt of wat je favoriete producten zijn. Het geeft onze gasten een goed beeld van wie wij zijn, wat wij doen en welke service wij willen bieden. Alvast bedankt! Creatieve groet, 2HUG Kids & Lifestyle

reviews

 • Voor mijn lieve neefje Lucca heb ik een naamslinger laten maken door 2HUG. Geheel gericht op de smaak van Lucca’s mama en het geboortekaartje. Alles kan, Gaby denkt mee bij het ontwerp en maakt er een fantastisch eindresultaat van. Kortom, een absolute aanrader voor een uniek en persoonlijk cadeau!


  Sara

 • Voor al mijn inmiddels 7 kleinkinderen heb ik naambordjes en knuffelkonijnen laten maken in de kleuren van hun babykamer. Cadeautjes waar de mama’s heel blij mee waren. Ook mijn eigen babykamer waar de kleinkinderen slapen is opgesierd met prachtige producten van 2HUG. Ze denkt mee met je wensen en doet er alles aan om een prachtig product af te leveren.
  Dank je wel Gaby voor al het moois.


  ella

 • Inmiddels al 2x een geweldig baby cadeau met naam laten maken. Ouders vinden het echt geweldig om te krijgen. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik Gaby vraag iets te maken. Bedankt!


  Petra

 • Al geregeld wat besteld bij 2HUG en iedere x staan we weer versteld van wat we ontvangen. Gaan zeker vaker dingen bestellen!!


  Melanie

 • Een cadeau geven is het leukste wat er is, maar een origineel cadeau geven is het allerleukste wat er is! De mooie handgemaakte producten van 2HUG zijn al origineel op zich, maar persoonlijk vind ik het een uitdaging om een product op maat te laten maken. Samen met Gaby van 2HUG sparren over kleuren, dieren en gave stoffen met een te gek eindresultaat. Zo heb ik al heel wat mensen blij mogen maken. Onlangs voor mijzelf een stoere serie samengesteld voor de babykamer! De producten zijn mooi afgewerkt en blijven zelfs uit de wasmachine mooi als zoonlief na zijn pompoenhapje zijn knuffel giraf in zijn mond steekt ? Ik hoop nog vele bestellingen te mogen plaatsen!


  Liane

 • Wat is er nu leuker dan een op maat en heel persoonlijk cadeau te geven bij een kraamvisite. Ik belde Gaby voor ideetjes en ze adviseerde een muziekdoosje met de motiefjes van het geboortekaartje. Een schot in de roos en in no time werd het bezorgd! Het muziekdoosje was prachtig gemaakt en paste precies bij het kamertje!! Ik was blij met dit originele cadeau en de ontvanger ook!!
  Bedankt Gaby! Voor herhaling vatbaar!!


  Elsa

 • Voor de geboorte van onze zoon heeft Gaby van 2HUG een naamslinger gemaakt, in de kleur en stijl van zijn geboortekaartje. Heel mooi en persoonlijk en ook voor allerlei andere momenten te gebruiken (verjaardagen).
  Ook heeft Gaby voor onze zoon, maar ook onze dochter destijds, speenkoorden gemaakt. Naar onze smaak heeft zij deze in no time voor ons gemaakt en hebben wij daar dagelijks plezier van.


  Dianne en Quintin

 • Voor een vriendin was ik op zoek naar een origineel kraamcadeau, iets leuks voor op de babykamer. Bij 2HUG originelen ideeen in overvloed. Gaby van 2HUG heeft mij fantastisch geadviseerd en ik ben super blij met het eindresultaat. Een prachtige naamslinger in de kleuren van de babykamer en met de neushoorn die als rode draad door de babykamer te zien is. De slinger is prachtig afgewerkt en als finishing tuch mooi ingepakt. Het was dan ook geweldig om mijn vriendin met dit cadeau te verassen!!


  Judith

Ook een review plaatsen?

We horen graag wat je van 2HUG vindt. Dus als je het leuk vindt laat dan een review achter via onderstaand formulier.