Over 2HUG

‘Live your dream’, vanuit dat motto is 2HUG Kids & Lifestyle eind 2010 ontstaan. Iedere dag doen wat je blij maakt, zelf creëren wat je gaaf vindt… een droom die werkelijkheid is geworden. Veel van onze artikelen ontstaan omdat we iets anders willen dan we vonden in de winkels. Net een hippere stof, een andere kleur, een ander model, of gewoon net wat praktischer. We hopen dat wat ons blij maakt, jou ook kan plezieren.

Naast onze webshopproducten levert 2HUG tevens:

  • Geboortekaartjes in de stijl van onze handgemaakte accessoires;
  • Het bedrijfsleven! Graag verzorgen wij het unieke kraamgeschenk voor jullie medewerkers en/of klanten! Denk aan bijvoorbeeld de populaire naamslingers in de stijl en kleuren van het ontvangen geboortekaartje.
  • Aan winkels. Vind je het leuk om de artikelen van 2HUG in jouw winkel te verkopen? Dat kan!
  • Kraamcadeau pakketten, met daarin bijvoorbeeld 1 van onze unieke knuffels, een muziekdoosje, en een naamschilderij in de stijl van het geboortekaartje of babykamertje;
  • Babyshower cadeaupakketten, met daarin bijvoorbeeld een knisperdoekje, rammelaar en een cadeaubon te besteden bij 2HUG Kids & Lifestyle;
  • Stylingadvies voor een droom baby- en/of kinderkamer;
  • Jouw artikel op maat: zit jouw idee of kleur er niet bij? We ontwerpen het graag voor je!

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 2HUG Kids & Lifestyle: info@2hug.nl of bel 06-14271521


And last but not least willen wij iedereen bedanken die achter de schermen heeft mee geholpen om onze website te vernieuwen.
Lenno, Tamara, Aad, Corry, Nikita, Amanda, Liane, Nick, Olaf en onze fotomodellen Evy, Faya, Lewis, Ivan, Senn, Aimee en Elin bedankt voor jullie hulp, geduld en inspiratie! Jullie zijn toppers!

Nb: Graag zetten wij ook een aantal ondernemers, waar wij mee samenwerken, met hun website in de picture die het vernoemen waard zijn.
www.a-creation.nl
Reclamestudio voor vormgeving en ontwerp
www.memoriesbynikita.nl
Newborn-lifestyle fotografie
www.imtwente.nl 
Internet Marketing Twente
www.sproetiz.nl
Strijkapplicaties en stickers
www.tschaapje.nl
Kinderkledingboetiek

Met creatieve groet,
Gaby Verpoorte-Vijverberg
en het team van 2HUG Kids & Lifestyle