Op maat gemaakt

2HUG Kids & Lifestyle maakt niet alleen een eigen collectie mooie artikelen voor je babykamer en kinderkamer, ook is het mogelijk om iets leuks op maat gemaakt bij onze webwinkel te bestellen. Want het is natuurlijk ideaal als je een kraamcadeau, verjaardagscadeau of een leuke aankoop voor de kamer van je kind helemaal in zijn of haar stijl hebt! Bij 2HUG Kids & Lifestyle moet je zijn voor mooie, leuke en eerlijke handgemaakte kids & lifestyle producten. Naast de populaire gangbare producten van onze webwinkel kun je alles voor een eigentijds ingerichte babykamer en kinderkamer bij ons naar jouw wens op maat gemaakt krijgen. Slechts weinig wensen gaan ons te ver en vele kleuren en stijlen zijn mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld lieve en fleurige kleurtjes voor meisjes tot stoere designs voor de kleine heren.

Knuffel of accessoire voor babykamer of kinderkamer helemaal op maat gemaakt

Als je een origineel cadeau of een bijzondere accessoire wil, helemaal gericht op de eigen stijl van jouw kind of zijn of haar babykamer of kinderkamer, neem dan contact op met info@2hug.nl. Wij maken snel en graag iets in de stijl, kleur en stoffen die jij wenst. Helemaal geïnspireerd op jouw eigen ideeën en de nieuwste trends! Via een mailtje kun je desgewenst ook schetsen of foto’s meesturen, om ons een goed beeld van je wensen te geven.

Met een kinderaccessoire of kids lifestyle-artikel dat uniek is, valt jouw idee écht op tussen de vele kraamcadeaus die een baby krijgt. Mensen zullen jouw cadeau dat op maat gemaakt is dan niet snel vergeten, en misschien wel voor altijd bewaren.

“Voor een origineel kraamcadeau moet je bij 2HUG zijn!”

Je kunt bij 2HUG Kids & Lifestyle ideeën indienen voor allerlei verschillende kind accessoires en artikelen voor het interieur van de babykamer of kinderkamer, uiteenlopend van een slinger met naam, tot een hippe knuffel, knisperdoek, rugtas, een sierkussen of muziekdoosje. Een andere leuke tip is dat wij tegenwoordig ook geboortekaartjes op maat gemaakt leveren.

Heb je specifieke wensen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 2HUG Kids & Lifestyle: 06 – 14 27 15 21 of info@2hug.nl